Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > krovinorez zkusenosti

o Navštíveno 4457x o
o 14.06.2015, 14:02 | jzxr
po velmi spatny zkusenosti se strunovkou Ryobi RBC430SBSC kdy po nekolika hodinach (asi uz po 3h??) sekani zacal prolinat olej z vany (mel jsem ji zabalit a poslat zpet, hned, neudelal jsem-chyba) a tim to zdaleka neskoncilo, motor zacina vynechavat, vypada to ze mele z posledniho i kdyz startuje napoprve ale zda se me ze ztraci kompresi, je celej zeblitej od oleje pres vanu a sani, krumpl neskutecnej...jediny pozitivum je peknej zvuk motoru, hotova ducati:) nabehano ma netusim-jestli 20-30hodin, sekam s ni jenom ja, stari sekacky 2roky...se poohlizim po necem jinym, na tohle uz nemam nervy...ma nekdo lepsi zkusenost s jinou znackou, muzete neco doporucit? nejspis budu trvat nadale na 4taktu, cenove niz, vic jak 10 fakt ne, je to na obcasny sekani, zadnej velkej pohul. aby to bylo spolehlivy...nebo se na to vybodnu, koupim za 3ku obycejnej 2takt a budu ho treba kazdy 3roky obmenovat, ale za tu 10ku u 4 taktu chci proste trochu kvalitu...

o 14.06.2015, 14:19 | jzxr
co treba makita, nema nekdo?

[ Link ]
o 14.06.2015, 16:30 | crestik
já vzal Oleo-Mac, nějakou vyšší řadu. Těžaři na to nadávaj, protože oproti STIHL to je sračka, ale taky stojí x-krát méně. Kupoval jsem ho mimo sezonu v nějaké akci za 6, bylo k tomu komplet příslušenství (maziva, popruhy, kotouče, balík struny....). Nedostává skoro žádnou údržbu (vlastně...asi žádnou :-) )a funguje 3tím rokem. V sezonu se cena pohybovala snad 2x tolik :-/ Zezačátku dostával kapky, protože jsem toho potřeboval dost zredukovat, teď jen udržovací prořez.
o 14.06.2015, 21:00 | deda
Na inzerát jsem koupil také nějakého Oleo-Maca. Mám ho asi 6 let a za tu dobu do něj leju pouze benzín a olej. Tedy koupil jsem novou hlavu na strunu. Jednou jsem si ho přejel omylem i autem a jede stále... Takže i když tuto značku moc nemusím, tak na ten křoviňák nedám dopustit a to mu dávám slušně pokouřit
o 14.06.2015, 22:28 | Antonio
ja ted vybiral a vyhrala husquarna [ Link ] cenove trochu vice, ale beru to tak, ze ji kupuju na cely zivot, tak snad vydrzi.

od 4 takta jsem upustil, po precteni par recenzi na heurece. chtel jsem 4 takt od stihl a kazdy druhy pise, ze se mu to syplo. 2takt ma precejen jednodussi motor a nema se tam co podelat
o 15.06.2015, 08:24 | kuja
No ja sel zase opacnou cestou. Sice to neni moc eko, ale po procitani ruznejch recenzi u krovinaku 10-15+, tak sem koupil za 3tis Hechta a prekvapive funguje dobre. Uz sem s nim nekolikrat posekal celou zahradu a zije. I dle recenzi vsude mozne to nikdo moc nestrhava.

Mam konkretne Hecht 146BTS

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.1681 sekund.